Milletvekili Can İncelemede Bulundu

Milletvekili Can İncelemede Bulundu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can incelemelerin ardından gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

A+ A-


Kırıkkale’de haftasonu etkili olan sağanak yağış ve dolu bazı köylerde hasara neden oldu. Hasar Gören bölgelerde incelemede bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can incelemelerin ardından gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti. 


Hasar Gören bölgelerde incelemede bulunanAK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, AK Parti Keskin İlçe Başkanı Ekmel Cönger ve muhtarlarla birlikte dolu afetine maruz kalan köyleri ziyaret ettiler. 

İncelemenin ardından açıklama yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Kırıkkalemiz son birkaç gün içinde dolu afetine maruz kaldı. Özellikle Karaahmetli, Büyük ve Küçük Sarıkaya, Karakeçili’de bazı köyler, Cankurtaran ve Esatmüminli’de afetin boyutlarını yerinde gördük.  Özellikle Cankurtaran Köyü’nde hasar oranı yüzde 100 olmuş. Diğer yerlerde de yüksek oranda zaiyat var. Ayrıca Delice ve Sulakyurt’ta da bazı köylerimiz yine afete maruz kalmışlar” ifadelerini kullandı. 



Bu haber toplam 454 defa okunmuştur